8900 Zalaegerszeg, Arany János utca 15.
+36 30/478-4085
napravar@napravar.hu
8921 Zalaszentlőrinc, Arany J. u. 5.
(Zalaegerszegtől 7 km-re.
Zalaegerszegről iskolabusz közlekedik.)
Hírek
Nyílt nap Waldorf iskolánkról
A jelentkezési lapok leadási határideje előtt utolsó alkalommal várjuk az iskola iránt érdeklődőket: A leendő elsősöket egy ismerkedő foglakozásra leendő osztálytanítójukkal. Közben a szülők egy a Waldorf iskoláról szóló előadáson vehetnek részt. 2017. március 11. szombat 10:00, Zalaszentlőrinc, az iskolaépület a templom mellett

Mára megteremtettük a zalaegerszegi Tűzmadár Waldorf Iskola elindulásához a feltételeket:

  • Felállt a tanári kar. Az induló első osztály osztálytanítója Bálint Orsolya, aki 20 éve végezte el az ELTE Waldorf tanárképzését, és sok éves Waldorf iskolai tapasztalattal rendelkezik. A napközit egy lelkes, fiatal tanárnő, Tolnai Tímea vállalta. Euritmistánk, és az óraadó nyelvtanárok is készen állnak a szeptemberi kezdésre.
  • Egyelőre még nem Zalaegerszegen, hanem a csupán 7 km-re található zalaszentlőrinci volt iskolaépületben kezdhetjük majd meg a működést. Ide iskolabusszal szállítjuk majd a gyerekeket Zalaegerszegről.   

Nyílt nap Zalaszentlőrincen:

2017. március 11-én 10:00 órakor várjuk a leendő elsősöket egy ismerkedő foglakozásra leendő osztálytanítójukkal. Közben a szülők egy a Waldorf iskoláról szóló előadáson vehetnek részt.

Helyszín: Zalaszentlőrinc, az iskolaépület a templom mellett (Arany J. u. 5.) Részvételi díj: 500 Ft/család

A maximum 18 fős első osztályba 2017. március 20-ig lehet leadni a jelentkezési lapokat.

Bővebb információ a jelentkezésről és letölthető jelentkezési lap: http://www.zalaiwaldorf.hu/jelentkezes#jelentkezes iskola

További hírek
Információk