8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi út 29.
+36 30/478-4085
napravar@napravar.hu
8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi út 41.
Hírek
Óvodai jelentkezés 2020/21

Kedves Családok! Kedves óvodába készülők!

  A felvételi kérelmek (beiratkozási szándéknyilatkozatotok, jelentkezési lapok) beadásának időpontja: április 02- 17.; az óvoda által ajánlott jelentkezési határidőnk: április 06.

A Napravár Waldorf Óvoda várja ősztől az új csemetéit és családjait a 2020/21-es nevelési évre (jelentkezéseiteket e-mailben tudjátok eljuttatni - a jelentkezési lapokat a weboldalról tölthetitek le: http://zalaiwaldorf.hu/jelentkezes).

Már számos szándéknyilatkozat (jelentkezési lap) érkezett eddig is hozzánk, így kérjük, mielőbb juttassátok el számunkra, ha még nem tettétek meg. Várjuk azon családok jelentkezését, akik szívesen vesznek részt egy mindig újraszülető, alakuló közösség életében, megtapasztalva a Waldorf-pedagógia szépségét és varázsát.

Sajnos, most nem nyílik alkalmatok arra, hogy a csatlakozási szándékot megelőzően minél jobban megismertethessük az óvoda életét, valamint, hogy Ti testközelből beleérezhessetek a Waldorf pedagógia légkörébe, hiszen a nyílt napjaink nem tudnak tárt ajtókkal várni Benneteket.

S mivel a felvételi folyamaton, jelenlegi rendkívüli helyzet kapcsán változtatnunk kell, így másként próbálunk tájékoztatást nyújtani az intézmény szervezeti és gazdasági felépítéséről is. Igyekszünk valamilyen formában lehetőséget teremteni egymás jobb megismerésére, a jövőbeni együttműködés megalapozására, avagy esetlegesen a kapott tisztább kép alapján – a szülők részéről – a jelentkezés visszavonására.

Most, eme helyzetben azonban, a waldorf pedagógiával megismerni vágyóknak elsősorban ajánljuk: Waldorf Óvodapedagógiai Programot (a világhálón megtalálható), az intézmény honlapját, valamint: Goebel- Glöckler: A Nagy gyermek-kalauz és Kim John Payne: Egyszerűbb gyermekkor című könyveit (valamint számtalan antropozófiai kiadványt találtok, melyekkel tudásotokat mélyíteni tudjátok).

A jelenlegi helyzetben tehát a személyes találkozókat későbbre halasztjuk, tervezzük, szervezzük, erről a családokat is külön értesítjük.

A leadott jelentkezési lapok alapján az óvónők a pillanatnyi helyzetben megvalósítható felvételi folyamat szerint hozzák meg döntésüket.

Felmerülő kérdéseiteket elsősorban a napravar@napravar.hu e-mail-címre küldhetitek, igyekszünk mielőbb válasszal segíteni Benneteket!

Az élet nem állt meg, csak kicsit lelassulunk, elcsendesedünk, és éber figyelemmel várjuk a tavaszt.

Mindenkinek jó egészséget, szép, közös napokat, napfényes és záporos tavaszt kívánunk sok szeretettel!

Az Óvónői Kollégium

További információ: Tel: +36 30/478-4085 E-mail: napravar@napravar.hu

További hírek
Információk