Napravár Waldorf Óvoda

Óvodánk – mely Zala megyében jelenleg az egyetlen működő Waldorf-óvoda – 2012. november 1-jén indult el hivatalosan. Eddigi eredményeink mögött egy lelkes szülői közösség és elhivatott pedagógusok igen erős összefogása, rengeteg munkája és kitartása áll.

Óvodánkban három csoport működik. 

A Kosztolányi úton lévő két villát, melyekben a 3 csoport helyet kapott, önkéntes szülői és óvónői munkával alakítottuk óvodához illővé. Ügyes kezű apukák készítették a fa öltözőszekrényeket és padokat, csempézték a mosdó falát, javították a lépcsőt, az anyukák és óvónők pedig falat díszítettek, játékokat varrtak, kertészkedtek. Ennek a háznak és udvarnak minden pontjához a saját munkánk emléke köt bennünket, ezért különösen büszkék vagyunk rá. Minden sarkával, minden tárgyával valóban a MI óvodánk.A város közepén ebben az épületben rendszerint úgy gyűlünk össze, mint egy nagy család. Mi, felnőttek, folyamatosan tanulunk, formálódunk együtt.

Egy ilyen erős, összetartó szülői közösség pedig bizonyosan a legideálisabb háttér gyermekeink óvodai nevelése szempontjából.

Letölthető dokumentumok:

Pedagógiai program

Házirend

SZMSZ

Térítési díj szabályzat